Størrelse / Size

Læder


PART TWO ISSA BUKSER
Størrelser på lager:
34, 36, 38, 40, 42

Læs mere om Part Two læder

Part Two læder styles som læderjakke, læderbukser eller lædernederdele, kan du finde på denne side. Det er et nøje udvalg af styles lavet i læder, som alle har noget luksuriøst over sig, som er samlet i Part Two læder kategorien her. Match dem med andre styles fra de andre kategorier på shoppen, så du får det populære Part Two look, der er kendetegnet af et naturligt og feminint look, der samtid har et element af komfort.

Køb Part Two læder

Hvis du elsker Part Two, kan du gå på opdagelse i den officielle webshop, som naturligvis har åbent 24 timer i døgnet. Køb Part Two læder styles online i webshoppen og husk at der er gratis fragt på alle ordrer. Du kan shoppe ligeså meget eller lidt, som du ønsker, men hvis du vil have det fulde overblik over de seneste styles og trends, skal du kigge under nyheder.

Shop Part Two nyheder her >>

part two

Part Two blev etableret i København i 1986. Vi har gennem årene fastholdt en designfilosofi og ambition om altid at levere moderne og tidløse kollektioner af højeste kvalitet. En ægte Part Two style genkendes ved et enkelt, smukt og feminint design, som taler til den moderne kvinde, der ønsker en god pasform og for hvem kvaliteten og det gode håndværk er vigtigt. .

Parttwo  | Niels P Thomsens Vej 3 | 7500 Holstebro | tlf +45 97 41 04 15 | parttwo@designersmarket.net